SMINKTETOVÁLÁS OKTATÁSSMINKTETOVÁLÁS OKTATÁS

BrisaArt Sminktetoválás Alap és Mester Képzések/Permanent Make-up Basic and Master Course

 

A BrisaArt-nál privát vagy 2 fős képzések zajlanak magas minőségben, beleértve az elméleti és a gyakorlati oktatást is, továbbá az alkalmazott gépeket, pigmenteket. A tanulóknak lehetősége nyílik felső kategóriás gépeken vagy magával hozott gépen egyaránt tanulnia. Nagy hangsúlyt fektetünk nemcsak a gyakorlati, hanem az elméleti oktatásra is. Az oktatás 3 modul csoportból tevődik össze. Ezek elvégzésével komplett, kiegészítő szakmát kap a tanuló a kozmetikus szakmája mellé, amit a jövőben megjelenő új trendekkel igény szerint tovább bővíthet.
Az oktatások két városban, igényes környezetben zajlanak.
Választható városok: Budapest, Csákvár
Amit a csomag még tartalmaz:
– minden modulról külön jegyzet
– Microblading oktatás esetében toll és hozzátartozó 10 db tű
– az oktatáson használt latex, gumifej elvihető
– Royal Liner – pigment vásárlási lehetőség
– Royal Liner – prémium minőségű tetováló gép és vásárlási lehetőség (lízinggel is)
– sminktetováló eszközök vásárlási lehetőség
– ebéd, kv, üdítő
– oklevél, a képzés sikeres zárásaként
– FB zárt csoport tagság

Alapképzések

Az alapképzésben három technika elsajátítását kínáljuk.
Egy szemöldök, egy szemhéj és egy ajak tetoválást sajátíthatnak el tanulóink. Alapképzésünkben klasszikus és modern tetoválásokat vegyítettünk, melyekkel a mai trendeknek megfelelő tetoválásokat tudnak készíteni, leendő vendégeik számára.
Minden modul elméleti blokkal kezdődik, ehhez kapcsolódik a papíron, latexen, gumifejen történő gyakorlati bevezető, majd erre épül az élő modelles gyakorlat.
A tanulóknak tudunk modellt biztosítani, de igény szerint hozhat is magával. A 3+1 napos alapképzés esetében az utolsó gyakorlati napra a tanulónak kell modellt hoznia magával, három technikára. Ebben az esetben lehet egy modell is, akinek három tetoválást készítünk.
Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a modulokat külön-külön is igénybe vehessék, egyedi igény alapján. Ha valaki már sminktetováló, de van olyan technika, amivel szeretné bővíteni kínálatát, akkor akár egy modul elsajátítását is tudjuk biztosítani.
Az alapképzés moduljai
– Soft Powder, Ombre Brows- porhatású szemöldök tetoválás Ár: 149.000 Ft
– Classic Eyeliner- klasszikus szemhéj kontúr tetoválás Ár: 149.000 Ft
– Natural Lips- klasszikus ajak tetoválás fél –és teljes satírozással Ár: 149.000 Ft
Időtartam: 3+1 nap/10-17 óráig
Minden modult külön napon oktatunk, elmélettel egybe kötve. A plusz egy napon pedig a megtanult technikákat külön-külön elkészítik a tanulók, szintén élő modellen. Erre a napra a tanulóknak maguknak kell modellt biztosítani.

Haladó képzések

Haladó képzéseinket már gyakorlott sminktetoválóknak kínálunk. A haladó képzésekben szereplő technikák nagy népszerűségnek örvendenek mind a vendégek, mind a sminktetováló szakemberek körében. Ezért is érdemes tovább bővíteni a kínálatot a vendégek számára.
A haladó képzés moduljai
– Magic Eyes- sminkhatású szemhéj tetoválás Ár: 149.000 Ft
– 3D Lips- ajak tetoválás, optikai hatással Ár: 149.000 Ft
Időtartam: 2 nap/10-17 óráig
A modulokat külön-külön napon oktatjuk. Elmélettel, gyakorlattal, élő modellel.

Microblading

Microblading technikáról
A Microblading sminktetoválási technika japán módszeren alapszik. Az eljárás során egy manuális eszközzel, tetováló tollal a pigmenteket közvetlenül a szaruréteg alá kell bejuttatni. A tetoválás körülbelül 1-1,5 évre garantálható. Ezután lehetőség nyílik a tetoválás újra pigmentálására, esetleg más forma-szín kialakítására, lehetőséget hagyva az új trendeknek. Ez a fél-tartós szemöldök tetoválási forma rendkívüli népszerűségnek örvend minden korosztályban.
A Microblading technika 2014 óta érhető el Magyarországon. Az elmúlt években rengeteget változott, finomodott ez a technika. A legtermészetesebb szálas szemöldök tetoválást továbbra is ezzel a technikával lehet elérni. Nagy népszerűsége tovább fokozódott azáltal, hogy megjelent a porhatású szemöldök tetoválás, mellyel csodásan kombinálható ez a technika, ezáltal létrejött a Hybrid Eyebrows.
A Microblading tetoválási technika eljárási módja alapján elkülönül a többi technikától, mivel nem géppel, hanem egy speciális tetováló tollal készül.
Kezdő sminktetoválóknak előnyös ezzel kezdeni az alapok elsajátítását, mivel nem igényel nagyobb befektetést (nem kell gépet vásárolni már az elején).
Időtartam: 2 nap/10-17 óráig
Az első nap elmélettel kezdődik, majd papíron, latexen, gumifejen folytatódik a gyakorlat.
Az oktatáson kettő élő modellen készül szálas szemöldök tetoválás.
– Microblading technika Ár: 250.000 Ft
A teljes alapképzés elvégzése esetén a Microblading oktatás kedvezményesen elvégezhető 250.000 Ft helyett 199.000 Ft-ért.

Bővebb információt az időpontokról és a testre szabott lehetőségekről Facebookon vagy az itt található űrlap kitöltésén keresztül kérhetsz.