SminktetoválásrólSminktetoválásról

A sminktetoválás célja, hogy a természetesség megőrzése mellett alapsminket adjon az arcnak. A mindennapokban a sminkelés terhét leveszi a nők válláról, ami hatalmas előny. A jó sminktetoválás nem feltűnő, nem hivalkodó. Minden esetben egyedi, karakterhez illő színt és technikát alkalmazom.

Korábban nem a természetes volt a természetes. A sminktetoválás kezdeti korszakában erős színeket alkalmaztak éles kontúrokkal, ami egyáltalán nem kedvezett a természetességnek. Mára az éles ajakkontúrt felváltotta az ajaksatírozás, kifinomult színekkel. A szemhéjtetoválásoknál lágyak, vékonyabbak a vonalak, nagy hangsúlyt fektetve a szempillasürítésre, és a megfelelő pigmentek alkalmazásával nincsenek kikékülő tusvonalak.

A szemöldök tetoválások esetében forradalmi áttörést hozott a mikro-szálakból felépített, azaz Derma-Art szemöldök tetoválás. A ma elérhető legtermészetesebb szemöldök tetoválási technika, ami háttérbe szorítja elődjét, a gépi szálazott szemöldök tetoválást. A jó sminktetoválás eredménye egy szinte észrevehetetlen, minden helyzetben természetes ápoltságot és szépséget sugárzó alapsmink, lehetőséget hagyva a változatos sminkelésre.

A minőségi modulok és pigmentek lehetővé teszik a kifinomult végeredményt.

Nálunk megtalálod a legmodernebb sminktetoválási technikákat. Az alábbi linkekre kattintva megtekintheted a különböző sminktetoválás típusokat.

Nagy Veronika
PMU Master

+36 70 607 5465
info@brisaart.hu

Szemöldök tetoválásokSzemhéj tetoválásokAjak tetoválások