PigmentekPigmentek

Goldeneye

A színárnyalatokat neves permanent make-up és sminkes szakemberek dolgozták ki, fokozott figyelmet fordítva a bőrtónus fontosságára, illetve szem előtt tartva azt, hogy a kikevert és a bőrbe bevitt árnyalatok az évek múlásával halványodnak ugyan, de színüket nem változtathatják meg. Festékeink magas minőségű, gammával sterilizált, anti-allergén, finom szemcsézetű pigmenteket tartalmaznak, optimális fizikai és kémiai karakterisztikával rendelkeznek. Az EU-ban forgalomban lévő festékek között az egyik legmagasabb minősítést kapták. Rendkívül gazdaságosan és bármilyen típusú készülékhez alkalmazhatók a permanent make-up készítés során és a helyreállító orvoslásban egyaránt.

A Goldeneye Pigment Plus több éves tapasztalat és kutatómunka, illetve a szakértelem és a fogyasztói igények intenzív változásának eredménye.

Permanent Solution Plus festékek (PS+)

Kiváló minőségű, német gyártmányú, a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak megfelelő, biztonságos pigmentek. Használatuk biztonságos, bizonyítottan nem tartalmaznak mérgező, rákkeltő, vagy allergizáló összetevőket. A Permanent Solution Plus pigmentek az EU-ban, független laboratórium a -Dermatest- által vegzett bőrgyógyászati tesztek során mindig a kiváló minősítést kapják. Biztonságos használat, maximális színintenzítás, maximális stabilitás, könnyen veszi fel a bőr, számos gyönyörű színárnyalat, kiváló fedőképesség.

BioTouch PURE

Megbízható, minden európai szabványnak megfelelő micro-pigment. Glicerin alapú, ezért a bőr könnyen felveszi, ezáltal a tetoválás ideje lényegesen lerövidül. Magas pigment tartalmának köszönhetően a legtöbb esetben a korrekció nem, vagy alig szükséges. Színe a tetoválást követően minimálisan világosodik. Évek elteltével sem vörösik, nem szürkül, amely a zöld alappigmentnek köszönhető. Egészségre káros, rákkeltő anyagokat nem tartalmaz. Használata biztonságos.

pigment